Nieuws

Mensen gezocht voor Internationaal toernooi.

ESC is op zoek naar mensen die willen helpen met het organiseren van een internationaal toernooi wat in januari 2017 bij ESC plaats vind. Afgelopen jaren is dit toernooi kleinschalig begonnen met ESC, Vitesse, Ado Den Haag. Dankzij Gerard Harderwijk konden wij vorig jaar hier meer clubs aan toevoegen: VVV/Helmond Sport en VLF Bochum. Incl een overnachting van VFL Bochum in de kleedkamer

Omdat dit toernooi nu al goed aangeschreven staat bij BVO’s en in Duitsland willen wij dit niet verloren laten gaan vragen wij hulp. Veel tijd zal het u niet kosten 2 a 3 x een avond overleg met andere mensen die helpen organiseren en op de zaterdag in januari 2017 zelf. Wij willen deze maand voor de eerste keer bij elkaar komen voor de eerste overleg.

Heeft u interesse laat het dan weten via: webteam@elburgersc.nl

Laatste nieuws