Nieuws

Rabobank Techniektraining weer van start

De Rabobank staat bekend om het feit, dat ze mensen een toekomst willen bieden. Dit kan zijn in het zakelijk opzicht voor beginnende ondernemers, want die worden met raad en daad vakkundig bijgestaan door de diverse vakmensen binnen de Rabobank. Vanuit dit oogpunt is het dus ook eigenlijk vanzelfsprekend, dat men de jeugd ook wilt ondersteunen in hun toekomst. In dit geval gaat het om de toekomst van een voetballend kind.
Rabobank Techniektraining .1Door de steun van de Rabobank, kunnen wij zowel onze kinderen als diverse trainers zich laten ontwikkelen in het spelletje wat ze leuk vinden. De Rabobank techniektraining houd concreet in, dat wij de basisontwikkeling verder willen verbeteren en ontwikkelen. Want ieder kind verdiend de aandacht. Dus of je in een standaardteam voetbalt of in een ander team, we willen iedereen de kans geven om zich te ontwikkelen als voetballer/voetbalster.

Onze jeugdafdeling heeft zich enorm ontwikkeld in de afgelopen jaren en is enorm gegroeid. Om deze ontwikkeling verder te ondersteunen en te laten groeien, is het belangrijk om het individu zeker niet uit het oog te verliezen. Dankzij onze grote aantallen vrijwillige trainers en trainsters, kunnen wij deze groei en ontwikkeling opvangen.

Rabobank Techniektraining .10De Rabobank ondersteunt deze ontwikkeling en geeft dit initiatief dus duidelijk een kans. Hiervoor zijn wij hen dan ook zeer dankbaar.

Maandag 3 oktober zijn we weer van start gegaan met de eerste Rabobank techniektraining.

Graag tot ziens op en of rond onze diverse sportvelden

Rabobank Techniektraining .7

Rabobank Techniektraining .8Rabobank Techniektraining .9Rabobank Techniektraining .6Rabobank Techniektraining .5Rabobank Techniektraining .4

Rabobank Techniektraining .3

Rabobank Techniektraining .2RB_logo_cmyk

 

 

 

Laatste nieuws