Nieuws

Trainerscursus

Het hoofdbestuur heeft besloten, dat er voor de trainers of degene die graag trainer/ster wil worden binnen onze vereniging , een korte trainersopleiding gegeven gaat worden. Het bestuur vindt het belangrijk dat de trainers van E.S.C. op zowel standaard als niet standaard elftallen worden toegerust, waardoor het geven van trainingen plezieriger en mogelijk makkelijker gaat worden. Ook de kinderen zullen er beter van kunnen worden. Er is besloten dat 4-Skills deze opleiding binnen E.S.C. gaat verzorgen vanwege de volgende competenties die zij hebben:

De docent Arnoud Jonker is trainer, tevens pedagoog en één van de weinigen in Nederland, die training mag en kan geven volgens de ‘René Meulensteen’ methode. (vroeger Wiel Korver) Ook mag en kan hij, na het volgen van de trainingen een certificaat verstrekken. Als je als gediplomeerd KNVB jeugdtrainer dit certificaat behaald, is dit goed voor 8 punten.

De avonden, die worden gehouden op woensdag 18 en 25 januari, alsmede 1 en 8 februari 2017, starten om 19.00 uur en eindigen om 22.00 uur. Zij zien er verder als volgt uit:

75 minuten theorie en 60 minuten praktijk + pauze etc. ; inclusief cursusmateriaal en certificaat.

Voor meer info en aanmelden, zie Brief trainerscursus vj 2017

Laatste nieuws