Nieuws

Mensen gezocht voor BVO toernooi

ESC is op zoek naar mensen die willen helpen met het organiseren van een BVO toernooi wat op 21 januari 2017 bij ESC plaats zal vinden. Wij mogen via deze weg al mededelen dat de eerste top clubs uit het Nederlands voetbal zich al hebben aangemeld welke dit zijn houden wij nog even geheim. Natuurlijk zijn wij met nog meer clubs in gesprek om deel te gaan nemen.

Omdat dit toernooi nu al goed aangeschreven staat bij BVO’s  willen wij dit toernooi goed gaan laten verlopen en vragen wij hulp. Veel tijd zal het u niet kosten 2 a 3 x een avond overleg met andere mensen die helpen organiseren en op de zaterdag in januari 2017 zelf. Wij willen deze maand voor de eerste keer bij elkaar komen voor de eerste overleg.

Heeft u interesse laat het dan weten via: januari-toernooi@elburgersc.nl

Laatste nieuws