Nieuws

Aankondiging sponsoravond

Sponsoravond: Als blijk van waardering voor de sponsoring aan onze vereniging wordt er, in samenwerking met de Businessclub, een interessante avond aangeboden aan alle sponsoren op woensdag 7 december in de kantine van de club.Gert Jacobs Er wordt een sportcafé georganiseerd onder begeleiding van presentator Eddy van der Ley samen met voormalig schaatser, wielrenner en meesterknecht Gert Jakobs.

Altijd fietste hij in dienst van de ploeg. Gert zorgde ervoor dat zijn kopmannen konden winnen. Hij trok jarenlang de sprint aan voor ploeggenoot Jean-Paul van Poppel. In 1984 deed Jakobs samen met Maarten Ducrot, Erik Breukink en Jos Alberts mee aan de Olympische Zomerspelen in Amerika. Het viertal wist op de 100km ploegenachtervolging een vierde plaats te halen.

Tijdens de avond worden er anekdotes verteld, zijn er interviews en wordt er een voetbalquiz gespeeld, gevolgd door de prognose van de uitslag van de aankomende wedstrijd van het eerste elftal.

Er is voldoende tijd voor een nababbel met elkaar en met Gert Jacobs en dat onder het genot van een hapje en een drankje.

Wij wensen de sponsoren een leerzame, onderhoudende en vooral gezellige avond toe.

Laatste nieuws