Nieuws

BAKKER INSTALLATIETECHNIEK NIEUWE BORDSPONSOR BIJ ESC

Bakker Installatietechniek is een specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties en loodgieterswerk o.a. in de nieuw- en verbouw van huizen en bedrijfspanden. ESC-ContractBakker-4108

Door de compacte omvang van het bedrijf is er zekerheid van een vast aanspreekpunt. Naast de vaktechnische kennis staan betrokkenheid, kwaliteit en duurzaamheid bij Bakker Installatietechniek hoog in het vaandel. Door middel van een zeer goede service en bereikbaarheid maakt Bakker Installatietechniek graag het verschil. Eveneens heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een goede reputatie op het gebied van kwaliteitszorg opgebouwd.

Bakker Installatietechniek staat voor ervaren loodgieters, elektriciens en installateurs!

Bakker Installatietechniek is volop actief op het gebied van Duurzame Energie. Het bedrijf is officieel dealer van Adurolight. Adurolight ontwikkelt en produceert de beste LED lichtoplossingen met een mooier, efficiënter en duurzamer resultaat met toepassingsmogelijkheden binnen elke leef- en werkomgeving. Naast LED verlichting installeert Bakker Installatietechniek ook pelletkachels, warmtepompen, zonnepanelen en zonneboilers.

Voor vragen of een informatief gesprek is Bakker Installatietechniek te bereiken via
www.bakkerinstallatietechniek.com of op telefoonnummer 06-25 49 40 49.

ESC-ContractBakker-4111

Laatste nieuws