Nieuws

Força Fit sponsor bij ESC

ESC-Contract-4104 sForça Fit een nieuwe sportschool in Elburg. Força Fit opende haar deuren op 08 maart 2016. De nieuwe eigenaar Janick Leusink begon een nieuw avontuur in het voormalige pand van Sportcentrum Elburg. Janick is geen vreemde meer voor sporters, al zeven jaar was hij werkzaam als fitnessinstructeur en bedrijfsleider. Toen de vorige eigenaar wilde stoppen met de sportschool kreeg Janick de kans om zijn droom te verwezenlijken. Samen met zijn ouders helpt hij sporters hun doelen te behalen

In vijf dagen tijd heeft het pand aan de Honingsveldweg een grote upgrade gehad met onder andere nieuwe apparatuur, vloer en huisstijl. Nog steeds worden er achter de schermen volop plannen gemaakt om deze sportschool te verbeteren en te vernieuwen.

Bij Força Fit ervaar je fitness in een gezellige, ontspannen omgeving waarin je gemotiveerd wordt doelen ESC-Contract-4113ste behalen. Doe mee aan een van de vele groepslessen, ga zelfstandig te werk of combineer deze twee opties. Ook voor persoonlijke begeleiding of een op maat gemaakt trainingsschema kan je bij ons terecht. Is er sprake van een blessure of weet je niet waar je moet beginnen? Wij zullen samen de wensen en mogelijkheden bespreken.

Behalve onbeperkt fitness kunnen er ook groepslessen worden gevolgd waaronder bijvoorbeeld Power Hour, Callenatics, Conditiecircuit, Balance en Intense. Donderdag 17 november zal er ook weer een nieuwe les starten, speciaal voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar. In dit uur wordt er onder begeleiding getraind in de fitnesszaal, gevolgd door een mini-bootcamp. Zo kunnen jongeren op een vertrouwde manier in aanraking komen met fitness.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons contact op via 0525-685665 of 0623212771 of e-mail ons info@forcafit.nl
Natuurlijk kan je ook altijd binnen komen lopen voor meer informatie & een kop koffie.

Het team van Força Fit wenst de spelers van Elburger sc een heel goed seizoen toe.ESC-Contract-4107s

 

 

Laatste nieuws