Nieuws

Techniektraining Elburger SC

We zijn alweer een tijdje bezig met de Rabobank Techniektraining bij de Elburger SC. Iedere maandag staan onze trainers weer vrijwillig op het veld om alle kinderen in circuitvorm verschillende oefeningen te laten doen. Alles staat in het teken van goed beweging, passing, balaannames, techniek. Dit doen we, omdat wij binnen onze vereniging dezelfde trainingen verdienen en dezelfde basiselementen onder de knie krijgen. Uiteraard moet dit hand in hand gaan met plezier en beleving bij de kinderen.

Ilok7Xou

Maar zonder enthousiaste trainers kunnen we ook niets, dus deze mensen mogen ook zeker in het zonnetje worden gezet. Het is niet allemaal vanzelfsprekend dat een team kan trainen, want als er geen of weinig mensen zijn die dit kunnen/willen doen, dan houd alles op.

Hierbij dus een diepe buiging voor alle trainers die onze kinderen willen leren voetballen en hieraan veel plezier willen laten beleven. De Rabobank onderkend dit ook en wil hier dan ook zijn steentje aan bijdragen. Hier zijn wij ze dan ook enorm dankbaar voor.

Mochten er mensen zijn die nieuwsgierig zijn naar deze Rabobank Techniektraining, dan kan dit bekeken worden op iedere maandagavond vanaf 18.15 uur t/m 19.15 uur.

Graag tot dan……..

Laatste nieuws