Nieuws

5e elftal Elburger Sport Club pakt uit met sponsoring

Het 5e elftal van Elburger Sport Club kan met enige trots melden dat zij er in geslaagd zijn om sponsors te vinden voor de komende 3 jaar.
City Bar Elburg sponsort de complete tenue, ABQC de nieuwe tassen en we zijn Lodewijk Assurantien uit Wezep dankbaar voor het sponsoren van de jassen.
Graag willen wij als ESC 5 onze sponsors in het licht zetten en kort vermelden wat zij doen in dagelijks leven.

City Bar Elburg ( tenue)

Cafe City Bar is een gezellig bruin cafe, middenin de binnenstad van het ydillische stadje Elburg. ‘s Middags een kopje koffie, na je werk een biertje met vrienden en ‘s avonds gaat de muziek een streepje harder. Dit kan van alles zijn; Nederlandstalig, 80’s & 90’s, R&B en muziek van nu. In Januari 2017 is er feest bij de City Bar want dan bestaat de deze gezellige kroeg 5 jaar, dat moet gevierd worden. City Bar blijft de mensen vermaken en hebben elke zaterdag optredens van DJ’s of Live muziek. Op zondag kan men eventueel genieten van een voetbalwedstrijd en ook Max Verstappen is hot bij de City Bar en staat live op 3 schakelschermen.
Ook worden er themafeestjes georganiseerd, suggesties zijn van harte welkom, we proberen daar zoveel mogelijk gehoor aan te geven. Ben je jarig om 12 uur bij ons in het cafe, geven wij je een fles prosecco. (op vertoon van je legetimatie). City Bar is heeft een band met Elburger Sc ook zijn ze bord sponsor en staat barman Kappie elke zaterdag langs de lijn. Zoek de gezelligheid op en kom binnen in dit cafe waar ons mooie stadje centraal staat!!!
Website: www.cafecitybar.nl ESC-2016.11.26-Contract-4385ESC-2016.11.26-Contract-4387ESC-2016.11.26-Contract-4389

ABQC ( de tassen)

ABQC bestaat sinds 1 maart 2016 en heeft als expertise kwaliteitszorg binnen de IT. Fouten in applicaties kunnen bedrijven veel schade opleveren. Dit kan directe schade (geld) of indirecte schade (imago) zijn. ABQC zorgt ervoor dat nieuw gebouwde software op een gecontroleerde manier in productie gaat. Door deze software uitvoerig testen kunnen de grootste risico’s voor de klant worden weggenomen.
Andere diensten zijn:
· Coachen van uw IT-medewerkers (bijvoorbeeld bij een overgang naar SCRUM)
· Procesverbetering: Meten van het volwassenheidsniveau van uw (test)organisatie en het doorvoeren van verbeteringen op dit vlak.
· Reviews en inspecties
Website: www.abqc.nl ( eind dit jaar volledig actief)
E-mail: arjan@abqc.nl ESC-2016.11.26-Contract-4390ESC-2016.11.26-Contract-4376ESC-2016.11.26-Contract-4380

 

Lodewijk Assurantien Wezep ( Jassen)

Lodewijk Assurantiën is een onafhankelijk financieel tussenpersoon. Een financiële dienstverlener die advies geeft en bemiddelt in verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Lodewijk Assurantiën werkt samen met meer dan 40 verschillende banken en verzekeraars en kan daarom voor iedereen de best passende hypotheek of verzekering selecteren.

Het advies van Lodewijk Assurantiën kenmerkt zich door een goede inventarisatie. De deskundige en gediplomeerde adviseurs kijken goed naar uw situatie om daarmee tot het best passende advies te komen. Een goed advies is belangrijk en zorgt ervoor dat u later niet voor verrassingen komt te staan. Bij het selecteren van financiële producten kijken we niet alleen naar de voorwaarden en de premie, ook moet de bank of verzekeraar betrouwbaar zijn en efficiënt en flexibel kunnen handelen. Zo zorgt Lodewijk Assurantiën ervoor dat u, als klant, niet alleen een goede verzekering of hypotheek heeft maar ook wordt ontzorgd.

Lodewijk Assurantiën helpt en adviseert ook ondernemers en bedrijven.
De zakelijk adviseurs kunnen u helpen inzicht te krijgen in uw risico’s en passende (verzekerings)oplossingen bieden voor de ondernemer, de werknemer en de onderneming.

Wilt u ook uw verzekeringspakket eens vrijblijvend laten doornemen om
te bekijken of u onnodig risico’s loopt; neem dan contact op met Lodewijk Assurantiën te Wezep.

Website: www.lodewijkassurantien.nl

20161125_121940

Laatste nieuws