Nieuws

ESC en hoofdtrainer Remon van Schoonhoven verlengen samenwerking

20161129_221104-1ESC en hoofdtrainer Remon van Schoonhoven hebben na een goed gesprek besloten om na dit seizoen hun samenwerking te verlengen.
Van Schoonhoven is op dit moment bezig aan zijn 2e seizoen bij de zaterdag 3e-klasser. Zowel het bestuur als de spelers zijn unaniem tevreden en enthousiast over zijn manier van werken. Daarnaast heeft Van Schoonhoven het erg naar zijn zin bij de club.  ‘Dankzij de spelers, technische staf en alle betrokkenen binnen de vereniging kan ik hier optimaal functioneren. Tel daarbij op de potentie in de spelersgroep, de mooie accommodatie en faciliteiten en het plaatje is compleet’, aldus Van Schoonhoven. Bestuurslid Harrald Kroeze is uiteraard ook blij met de verlenging: ‘we zien op allerlei gebied een positieve ontwikkeling binnen deze groep en als bestuur spreken we daar graag ons vertrouwen in uit’.

 

Laatste nieuws