Nieuws

Ook laatste wedstrijd voor Elburger Sportclub

Het voetbalseizoen 2016-’17 verloopt tot nu zeer voorspoedig. Er vielen nauwelijks afgelastingen te noteren, waardoor vrijwel alle wedstrijden volgens het vastgestelde programma konden worden afgewerkt.
A.s. zaterdag staat de laatste competitieronde voor de winterstop op het programma. Elburger Sportclub gaat voor die gelegenheid op bezoek bij SVI te Ittersum (een buurtschap in Zwolle-zuid).
Na de teleurstellende nederlaag van afgelopen zaterdag zullen er ongetwijfeld gevoelens van revanche heersen bij de blauw-witten om het enigszins geschonden imago weer op te poetsen. De formatie van Remon van Schoonhoven treft het echter niet dat het hier om een tegenstander gaat die we tot de betere ploegen mogen rekenen in de 3e klasse C. Sportvereniging Ittersum, met meer dan 1300 leden één van de grootste verenigingen van Zwolle, degradeerde afgelopen seizoen via de na-competitie, maar met slechts één puntje achterstand op koploper VSCO ’61 heeft de ploeg van Joram Hendriks, door het winnen van de eerste periode, al een eerste stap gezet om het verloren gegane terrein zo spoedig mogelijk terug te winnen.
Elburger Sportclub heeft de laatste drie wedstrijden vijf punten moeten inleveren, waardoor het uiteraard ook achterop is geraakt bij de kopgroep.
Natuurlijk zullen de Elburgers de eerste seizoenshelft positief willen afsluiten, maar of het hierin zal slagen is nog maar zeer de vraag.
De wedstrijd op sportpark De Siggels aan de IJsselcentraleweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer M. Holtus.

Laatste nieuws