Nieuws

Groot Jeugdtoernooi met  o.a. FC Twente en FC Utrecht

Wat enkele jaren begon als een klein toernooitje met deelname van VVV Venlo, ADO Den Haag en Vitesse,  lijkt uit te groeien naar een volwassen toernooi dat de belangstelling van de voetballiefhebbers zeker zal opwekken.

Op zat. 21 jan.  a.s. organiseert de v.v. Elburger Sportclub op het Burgem. Bode Sportpark n.l. een groot Jeugdtoernooi waaraan diverse clubs uit het betaalde voetbal met hun jeugdelftallen zullen deelnemen. Het gaat hierbij om spelers onder  13 jaar, waarbij de organiserende vereniging een jaar dispensatie krijgt en spelers tot 14 jaar mag opstellen om nog enigszins tegenstand te kunnen bieden.

Inmiddels is bekend dat de volgende clubs zeker  hun opwachting zullen maken in Elburg: Vitesse, PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, VVV Venlo, ADO Den Haag, FC Twente, Willem II, Excelsior, FC Utrecht en FC Emmen. De wedstrijden worden gespeeld op de drie kunstgrasvelden en beginnen ’s morgens om tien uur.

De loting m.b.t. de poule-indeling zal worden verricht tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de club op zat. 7 jan. a.s.

Laatste nieuws