Nieuws

Nieuwe trainers ESC JO19-1 en JO 15-1

Manfred Vlieger wordt met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe trainer van JO19-1. Op dit moment traint Manfred het JO17-1 elftal van ESC. Het bestuur is zeer content met zijn huidige verrichtingen en ziet in hem dan ook een waardige opvolger van Cees van Loo. Laatstgenoemde doet, op eigen verzoek, een stap in leeftijdscategorie naar beneden en zal met ingang van aankomend seizoen trainer worden van ESC JO15-1. Daarbij zal Cees ook ESC <14 onder zijn hoede gaan nemen. Cees is al jarenlang aktief binnen de jeugd bij ESC en het bestuur is dan ook blij dat hij ook aankomend seizoen zijn steentje hierin zal bijdragen. Het bestuur wenst beide heren veel succes toe in het nieuwe seizoen en natuurlijk ook nog in de tweede helft van het huidige seizoen.

Laatste nieuws