Nieuws

Loting Weber Woonwereld JO-13 toernooi

Het grote jeugdtoernooi, dat op zat. 21 jan a.s. door de v.v. Elburger Sportclub op het Burgem. Bode wordt georganiseerd zal in ieder geval, deze eerste editie, door het leven gaan als Het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. De in Elburg gevestigde toonaangevende  woonwinkel heeft n.l. als hoofdsponsor haar naam verbonden aan dit groots opgezette jeugdtoernooi, waaraan  maar liefst 10 betaalde voetbalorganisaties zullen deelnemen. Zaterdagmiddag werd in de ruimte van de businessclub op het sportpark de loting verricht. Onder toeziend oog van de voorzitter van de toernooicommissie, Ferdinand Koops, gebeurde dit door Luca van der Hulst en Gert van Norel, voorzitter van de club.

Luca  maakte  afgelopen  zomer,  als talentvolle jeugdspeler bij de blauw-witten, de  overstap naar het Deventer Go Ahead Eagles.

Het toeval wil dat  in poule B zijn club werd ingedeeld bij het team van PEC Zwolle, zodat we over enkele weken al een voorproefje krijgen van de echte IJsselderby. Verder kijkt Luca natuurlijk ook uit naar het treffen tegen zijn “oude cluppie” in dezelfde poule.

De loting leverde de volgende indelingen op:

(Elburger SC  en Fame mogen voor deze gelegenheid spelers opstellen tot 14 jaar om enigszins tegenstand te kunnen bieden)

De wedstrijden beginnen ’s morgens om 10 uur en worden gespeeld op twee kunstgrasvelden. Naar verwachting zal vervolgens de finale plaats vinden omstreeks half vier. Het speelschema zal binnenkort worden gepubliceerd.

Laatste nieuws