Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Businessclub Elburger Sportclub

´Werken om te leven of leven om te werken´.

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf Jurrie Roossien, voorzitter van de Businessclub, aan de hand van ´de parabel van de geit´ zijn toehoorders enkele wijze levenslessen mee. Hij memoreerde vervolgens in het kort welke activiteiten de businessclub in het afgelopen jaar heeft ondernomen en wat er zoal in dit nieuwe jaar op stapel staan. Tevens kwam aan de orde hoe kostbaar het kan zijn als de ondernemers, verenigd in de Businessclub, er op moeilijke momenten voor elkaar zijn. Woensdag 11 januari waren deze leden, in veel gevallen vergezeld van hun partner, bij elkaar in de Businessroom op het Burgemeester Bode Sportpark. Onder het genot van een hapje en een drankje werd elkaar de beste wensen overgebracht.

Ook de tweede seizoenshelft is de Businessroom bij iedere thuiswedstrijd op zaterdagmiddag ´the place to be´ voor de  leden van de Businessclub.

Laatste nieuws