Nieuws

Eerste trainings week van selectie 1 & 2

Dinsdag 10 Januari zijn de 1e en 2e selectie weer begonnen met de voorbereiding op de 2e  helft van het seizoen. Met een conditioneel programma in samenspraak met technische en medische staf samengesteld door FRIX Cross Fysio waar alle spieren weer gecontroleerd werden belast
Om 19:45 werd er op het hoofdveld gestart met een uitgebreide warming up die door de 36 man tellende selectie met verve werd ondergaan.
Na warming up van 12 min die werd gevolgd door 6 sessies van 4 min loop en trapvormen waarbij de conditie aardig werd getest en afgerond in 2 partijen.
De technische staf was tevreden hoe de groep de feestdagen was door gekomen en Mathijs Frik werd bedankt voor zijn inzet en zelf de spelers bedanken hem al was dat meer met een grap en een grol maar we kunnen terug kijken op een geslaagde trainingsavond.
De foto’s en filmpjes zijn gemaakt door de technische staf met een fitte selectie hadden ze daar alle gelegenheid voor

Technische en medische staf ESC


Laatste nieuws