Nieuws

Willem II winnaar, Weber Woonwereld  JO-13 toernooi doorslaand succes

Winnaar Weber Woonwereld JO13 Toernooi 2017 (WILLEM II)

Na afloop was er louter lof en tevredenheid  van de deelnemende ploegen  over de organisatie. Het eerste grote Weber Woonwereld JO 13 Jeugdtoernooi,  dat j.l. zaterdag werd georganiseerd door de v.v. Elburger Sportclub op het Burgem Bode sportpark, is een doorslaand succes geworden. De volgende clubs uit het betaalde voetbal waren met hun talentvolle voetballertjes al voor dag en dauw naar Elburg afgereisd: VVV Venlo, Willem II, Cambuur Leeuwarden, Vitesse, Go Ahead Eagles, ADO Den Haag, FC Twente, PEC Zwolle, Excelsior Rotterdam en FC Utrecht.

FAME (spelers van de voetbalacedemie) en een jeugdteam van Elburger Sportclub (tot 14 jaar) completeerden het totale deelnemersveld van twaalf. In twee poules van 6 klonken om tien uur de eerste fluitsignalen van de drie van de  in totaal zes beschikbare  scheidsrechters, de heren De Bruin, Brouwer, De Weerd, Snelders, Ter Mate en Mulder,  die o.a. actief zijn in de diverse divisies  van jeugdelftallen en de wedstrijden in uitstekende banen wisten te leiden.

De organisatie had de beschikking over een flink aantal vrijwilligers, waarvan een deel tijdens de hele toernooidag als leider/aanspreekpunt optrad, wat door de deelnemende teams zeer op prijs werd gesteld. Ook de aangeboden lunch voor de leiders tijdens de pauzes werd erg gewaardeerd,  terwijl de spelers zelf van een lunchpakket werden voorzien.

Na een serie boeiende en vaak kwalitatief aantrekkelijke wedstrijdjes, die elk 20 minuten duurden, was het tenslotte Willem II uit Tilburg dat PEC Zwolle in een spannende finale met 1-0 wist te verslaan. Uit handen van wethouder Henk Wessel mocht de trotse aanvoerder van de Tricolores dan ook de fraaie kampioensbeker in ontvangst nemen. Ook voor de andere deelnemende teams was een beker beschikbaar. Naast hoofdsponsor Weber Woonwereld- Elburg, droegen nog een flink aantal ondernemingen/organisaties  hun steentje als sponsor bij.  

JUMBO-Elburg, Unilever, Politie Oost Nederland, Decorette Woonatelier, vv Elburger Sportclub, Businessclub vv Elburger Sportclub, Broodjeshuis De Elburger,  City Bar, Brouwer Horecagroothandel,  Dolco verhuur, GVA Administraties, Bredewold Drukwerk en Oud Holland.   

Laatste nieuws