Nieuws

Autowas Elburg sponsor bij ESC

 

Autowas Elburg, gevestigd aan de Oostendorperstraatweg in Elburg is vanaf heden sponsor bij ESC. Autowas Elburg staat bekend als een moderne wasgelegenheid en is voorzien van een wasstraat, 4 wasboxen en 3 stofzuigers. Uniek in de wasstraat is de handmatige voorwas van uw auto, voordat deze de roll-over in gaat. Alleen zo krijgt u het beste resultaat. In onze moderne wasboxen kunt u zelf voorwassen, borstelwassen, afspoelen, een superwax aanbrengen of naspoelen met druppelvrij water.

Autowas Elburg heeft een contract afgesloten voor een periode van 3 jaar. Iedereen kan dagelijks van 7:00-22:00 gebruik maken van de wasboxen. De wasstraat is op maandag t/m donderdag geopend van 8:30-17:30 en op vrijdag en zaterdag tussen 8:00 en 17:30.

http://www.lokhorstzoet.nl/autowas-elburg/

Laatste nieuws