Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij Hatto Heim (Hattem)

In het seizoen 2003-‘04 kwam Elburger Sportclub voor de laatste maal, in competitieverband, in actie tegen Hatto Heim (Hattem). De selectie had toen, met spelers als o.a. Peter Brouwer, Patrick Patty en Dudley Haddock meer weg van een vreemdelingenlegioen. Die tijd behoort bij de club echter definitief tot het verleden. Nu prijken wekelijks echte Elburger namen zoals Schenk, Visscher en Nagelhout op het wedstrijdformulier. A.s. zaterdag dus een hernieuwde kennismaking met de oude rivaal waartegen in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw ook al menig verbeten duel werd uitgevochten.
Hatto Heim bezet met 21 punten de achtste plaats op de ranglijst en het eerste gedeelte van de competitie verliep zeer voortvarend voor de blauw-gelen. Na de met 1-0 verloren stadsderby tegen Hattem, op 12 nov. j.l., kwam de klad erin en behaalde de ploeg van trainer Erwin Brem nog maar één puntje: in de thuiswedstrijd tegen WZC Wapenveld werd het 0-0. De Hattemers zijn er dan ook op gebrand om eindelijk weer eens de volle winst te behalen om zodoende de positie op de ranglijst weer enigszins te verbeteren. Terwijl Elburger Sportclub in de laatste wedstrijden voor de winterstop enkele flinke steken liet vallen, werd in de twee recente wedstrijden in het nieuwe jaar de volle winst behaald. Met een puntentotaal van 26 mogen de mannen van Remon van Schoonhoven zelfs de blik verder naar boven richten. Een uiteindelijke top-drie notering aan het eind van het seizoen zou zo maar een plaatsje in de na-competitie op kunnen leveren.
De wedstrijd op sportpark ’t Achterveen aan de Konijnenbergerweg begint om 14.30 uur en staat onder leiding van Steve Oosterkamp uit Dalfsen.

Laatste nieuws