Nieuws

Geslaagde cursus

Bij Elburger SC heeft onze cursusdocent Arnoud Jonker, de cursus Basic Skills 1 na 4 mooie avonden afgerond. In totaal deden 30 cursisten, verdeeld over de 2 clubs ESC Elburg en OWIOS, aan mee. De cursus bestond uit een deel theorie en praktijk, waar na afloop een mooie certificaat werd uitgereikt. De cursus is met een zeer grote waardering ontvangen en kreeg het gemiddelde eindcijfer van een 8. Wij bedanken alle cursisten en ook zeker de mooie club Elburger SC voor de fijne samenwerking en zeer warm ontvangst iedere avond. Het is mooi om weer zoveel trainers te hebben mogen inspireren in het vrijwilligersvak die wij zo graag uitvoeren en waar het kind helemaal centraal staat! Heel veel succes verder met het seizoen en ga vol positiviteit en passie door met de kids!!

Laatste nieuws