Nieuws

Ondertekening contracten trainers ESC 1 en 2

Op zaterdag 18 februari jl. hebben Remon van Schoonhoven en Evert Duin de contracten voor het aankomende seizoen ondertekend. Een aantal maanden geleden was er met zowel Remon als Evert al een mondelinge overeenkomst maar het was nog even zoeken naar een geschikt moment voor de ondertekening en zo geschiedde dus afgelopen zaterdag.
Beide heren zijn natuurlijk bekende gezichten binnen de vereniging. Remon zal zijn 3e seizoen ingaan als trainer van het 1e elftal. Voor Evert wacht een mooie uitdaging door als trainer van het 2e elftal aan de slag te gaan. Beide trainers zien de samenwerking met ESC, het bestuur en de teams met enthousiasme tegemoet. Deze zienswijze onderstreept het bestuur ook van harte en wenst beide heren nogmaals veel succes toe.
Op de foto van links naar rechts: Gert van Norel (voorzitter), Remon van Schoonhoven (trainer ESC 1) en Harrald Kroeze (bestuurslid voetbalzaken/voorzitter voetbalbestuur)

Op de foto van links naar rechts: Gert van Norel (voorzitter), Evert Duin (trainer ESC 2) en Harrald Kroeze (bestuurslid voetbalzaken/voorzitter voetbalbestuur)

Laatste nieuws