Nieuws

Voetbalschool E.S.C/ Louwen/Muilwijk

 

 

Vanaf zaterdagmorgen 4 maart t/m 13 mei 2017 start de voetbalschool E.S.C/ Louwen/Muilwijk weer actief met de jeugd van 4 tot 8 jaar om hen de beginselen van het voetballen te leren.

Vanaf ’s morgens 10.00 uur, krijgt men een uur lang spelenderwijs voetballes van ervaren trainer(s) en voetballers. Spelers van de selectie van de Elburger sportclub zijn erbij aanwezig, die helpen met het geven van trainingen.

Als er nog jongens of meisjes zijn, die het leuk vinden om een keertje mee te doen, of zich op willen geven, zijn zij van harte welkom. Bij het aanmelden krijgt men gratis een voetbaltenue in bruikleen. Men moet minstens 4 jaar en 9 maanden oud zijn om je aan te kunnen melden.

Voor bijzonderheden, zie de site: https://www.elburgersc.nl/jeugd/voetbalschool/

De coördinator van de VBS,
Gert Deelen.

Laatste nieuws