Nieuws

Sponsortoernooi ESC 24 juni

Omdat de voetbalcompetitie in het komende seizoen later zal beginnen, springen ze hier bij de Elburger Sportclub op in, door het succesvolle sponsortoernooi alvast naar achter te plannen en wel op 24 juni. Het is de bedoeling, dat ook in de komende seizoenen, dit toernooi achter in juni plaats zal vinden. Tijdens dit uitermate sportieve toernooi, waar gezelligheid voorop staat, wordt ieder jaar ook weer een actie gehouden voor een maatschappelijk doel. Zo mocht de Hersenstichting SCA1 afgelopen jaar maar liefst € 1.058,- ontvangen en in 2015 kreeg de Voedselbank € 1.000,- bijgeschreven op haar rekening. Binnenkort hoopt de organisatie bekend te maken, welk doel er voor dit jaar gekozen is.

Activiteiten voor de jeugd en de muzikale omlijsting zullen dit jaar niet ontbreken en ook is er na afloop weer een BBQ voor alle sponsoren, deelnemers en supporters.

Tijdens de afgelopen editie was de verrassende winnaar Politie Regio Oost, met 2-1 in de finale te sterk voor KGS Diamond uit Elburg. Tot nu toe is het nog geen van de deelnemende bedrijven/instanties gelukt om voor de 2e keer de fel begeerde “Aalt Petersen Schaal” in ontvangst te nemen, maar de organisatie hoopt dat alle vorige winnaars weer van de partij zijn, want eens moet het toch lukken.

De regels zijn simpel, 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een selectie team (1e of 2e elftal). Er wordt gespeeld op een half voetbalveld.

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen aan dit toernooi, dus wees er snel bij. Inschrijven kan per e-mail via esc1945@hotmail.com en voor vragen kunt u bellen met 06-53978673. Sponsoren, maar ook andere geïnteresseerde bedrijven zijn van harte welkom op dit unieke toernooi.

Laatste nieuws