Nieuws

Tijgers ESC JO9-4 gaan door

Nunspeet JO9-5 – ESC JO9-4.

Vandaag de wedstrijd in en tegen Nunspeet. Helaas waren er 2 spelers niet aanwezig, namelijk Xander van Dam en onze keeper Ruben Rietveld. Hierdoor moesten we even een andere keeper in het doel hebben. Ditmaal was het Ruben Zoet die de keepershandschoenen aan ging trekken. Deze konden we gelukkig lenen van Nunspeet, dus de handen waren beschermd. We begonnen niet goed aan de wedstrijd en stonden redelijk snel met 2-0 achter. Het was aan onze keeper en Wessel Balk te danken dat we niet een grotere achterstand aan keken. Het werd 2-1 door een heel mooi en goed doelpunt van Luuk Zwep. Nu dachten we langs de kant dat de jongens goed wakker zouden zijn, maar meteen erop was het Nunspeet die de 3-1 maakten. Dit was tevens de ruststand. De trainer vroeg aan de boys wat ze zelf ervan vonden. Uiteindelijk zeiden ze zelf, dat ze met name verdedigend meer mee moesten doen en ook beter moesten over gaan spelen. Zo gezegd zo gedaan, want de 2de helft vlogen de tijgers er allemaal bovenop. En dit resulteerde in een schitterend doelpunt van wederom Luuk Zwep, die op aangeven van Denley wist te scoren. En de boys gingen door, want verdedigend kwamen we niet meer in de problemen. Sil Vos en Wessel Balk stonden als een huis. Maar ook op het middenveld met Vincent Hoekert, Denley v Aken en Lars Bovendorp speelden zeer goed. En dit was dusdanig goed, dat we zelfs op 3-3 kwamen door wederom een doelpunt van Luuk Zwep en ditmaal kwam de pass van Lars Bovendorp. Vanuit een hoekschop van Nunspeet kwamen we ongelukkig op 4-3 achterstand door een eigen doelpunt. Maar ons verzet was nog niet gebroken, want de tijgers gingen door. Na een fout van de doelman van Nunspeet was het wederom Luuk Zwep die het net wist te vinden. En 2 minuten voor tijd werd het zelfs nog 4-5 door een doelpunt van Vincent Hoekert. Dit betekende de eerste overwinning voor ons team. Want na het fluitsignaal van de scheidsrechter sprongen alle spelers bij de trainer in de armen en konden ze de overwinning gezamenlijk vieren. Ook de penalty’s werden door ons gewonnen, waarna er natuurlijk afgesloten moest worden met een buikschuiver richting alle ouders die keihard stonden te klappen voor deze toppers.
Ik ben als trainer enorm trots op deze jongens, want ze hebben laten zien dat plezier, vechtlust, samenwerking en goed voetbal winst kan opleveren.
Grote Klasse TIJGERS !!!!!!

Laatste nieuws