Nieuws

Weer een puntje voor de Tijgers van JO9-4

Gisteren was het weer matchday voor de tijgers.
Na een week van keihard trainen, was het dan weer zover. De mannen van ESC JO9-4 mochten weer aan de bak. Ditmaal waren de mensen van Go-Ahead Kampen JO-6 onze tegenstander. Onder leiding van 2 invalcoaches, mochten de boys wederom aantreden. Ze knokten voor iedere meter en bij vlagen was het spel van een dusdanig hoog niveau, dat het grote Oranje hier jaloers van zou worden. Het team wordt steeds ietsje beter en ook de spelers individueel maken stapjes vooruit. Helaas was onze keeper nog steeds geblesseerd, maar met Ruben Zoet hebben we een prima vervanger.
De boys kwamen eerst nog op een 2-1 achterstand, ondanks het doelpunt van Denley v Aken. Maar net als vorige week tegen Nunspeet, knokten ze zich terug. Het werd 2-2 door een heerlijk doelpunt van Vince Hoekert en ze kwamen zelfs nog op een 3-2 voorsprong na wederom een doelpunt van Denley v Aken. Helaas konden de boys dit niet vasthouden tot het laatste fluitsignaal, want het werd uiteindelijk 3-3. Dit was misschien wel een terechte uitslag, maar de boys laten zien dat ze vooruit gegaan zijn. Ze staan nu op een 7de plaats en draaien dus mee in de middenmoot. Volgende weekstaat er een lastige uitwedstrijd op het programma in en tegen BAS JO-2 uit Biddinghuizen. Uiteraard gaan we hier ook weer proberen om een goed resultaat te behalen. Graag tot ziens bij de Tijgers van JO9-4.

Laatste nieuws