Nieuws

In memoriam: Henk Leusink

Afgelopen zondag is Henk Leusink (96) overleden. Henk voetbalde in zijn jonge jaren bij de Elburger Boys, de club van de vissers. Hij maakte al op 15-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal. Henk was een handige buitenspeler. Na de fusie tussen Elburger Boys en Quick speelde Henk, na de oorlog nog een tijd voor Elburger SC.
Op de reünie van oud 1e elftalspelers in 2014 was Henk op 93 jarige leeftijd, de oudste reünist, het stralend middelpunt met een voetbalverhaal–op-rijm. Scherp van geest vertelde hij mooie verhalen uit het verre verleden. Voetbal volgde hij op zijn kamer op het Nieuwe Feithenhof via televisie en de verrichtingen van onze club via de LOE. Hij genoot er nog altijd van.
Onze condoleance gaan uit naar zijn enige dochter Dini en verdere familieleden.

Laatste nieuws