Nieuws

Nunspeet JO11-5 – ESC JO11-5: 2-3

Vandaag moest ESC JO11-5 om 09:45 voetballen in Nunspeet. ESC JO11-5 had hier al een keer tegen gespeeld in de beker, toen werd het 2-2. Dit keer (Zoals u aan het onderwerp kan zien) hebben de Elburgers gewonnen. In de eerste helft Darko van ESC JO11-5 op de lat. 3 minuten later werd het 0-1 door (Jesse Zoet) door in de kruising te schieten. 5 minuten later werd het opeens 1-1 door een vrijgelaten speler van Nunspeet JO11-5. ‘T was bijna rust en het werd 2-1 voor Nunspeet.
Bij rust waren alle koppies van de spelers van ESC JO11-5 omlaag.

De tweede helft ging wat soepeler. Al veel kansen (Grootste was op de paal van het doel van Nunspeet). Maar na ong. een kwartier na rust had Abdelrahman Alsayed van ESC een schot van 15 meter van het doel. De keeper raakte de bal aan en het werd 2-2.
5 minuten voor tijd was er een schot van ESC die de keeper tegenhield. Alleen, hij liet de bal per ongeluk los. En daardoor kon Jochum-Jan Makkinga de 2-3 voor ESC erin schuiven. Dat werd ook de eindstand.
Elburg hield opgelucht adem en blijven 1e.

Laatste nieuws