Nieuws

Wederom winst voor de Tijgers van JO9-4

Vandaag de lastige uitwedstrijd in Biddinghuizen tegen BAS JO9-2. Dit team had al een aantal keren flink gewonnen, dus het zou een lastige wedstrijd worden. Maar onze jongens zitten in de flow van de goede resultaten, dus we gingen met goede moed aan de wedstrijd beginnen.
De volgende spelers mochten het gaan doen: Ruben Zoet, Wessel Balk, Sil Vos, Ruben Rietveld, Vince Hoekert, Denley v Aken, Lars Bovendorp en Luuk Zwep.
We begonnen voortvarend aan de wedstrijd en kregen al meteen een paar kansen.

Het was Lars Bovendorp die de 0-1 snoeihard tegen de touwen aan schoot. En de boys gingen door, want even later was het Luuk Zwep die de keeper van BAS wist te passeren met een uitstekende schuiver met zijn linkerbeen. Iedereen werkte keihard tot dat moment, maar opeens was het over. BAS nam het heft in handen en schoten de aansluitingstreffer binnen en de stand was 1-2. Nu moesten we weer wakker worden, maar helaas gebeurde dit niet. Het was wederom BAS die wist te scoren en de stand was weer gelijk. Ondanks dat kregen we nog wel wat kansjes, maar wisten we helaas niet te scoren. En helaas deed BAS dit wel, waardoor de stand opeens 3-2 was voor BAS tijdens de rust. In de rust vroeg de trainer wat er moest gaan gebeuren om dit nog weer om te draaien. De tijgers van ESC spraken af om nog harder te gaan werken en echt met zijn allen goed te verdedigen en uiteraard proberen de wedstrijd alsnog te winnen. Hier werd een yell nog gedaan en de boys gingen weer binnen de lijnen. Vanaf het begin in de 2de helft gingen ze er keihard voor. BAS kwam er niet echt meer gevaarlijk uit en als dit wel gebeurde, werd dit vakkundig onschadelijk gemaakt door de verdediging en onze gelegenheidsdoelman. Het was opeens Denley van Aken die de bal van ongeveer 20 meter hoog over de doelman in het doel schoot en de stand was weer gelijk, namelijk 3-3. Nu ging het over en weer, maar toch waren het de tijgers van ESC die aan het langste eind trokken, want het was wederom Denley v Aken die de bal verrassend laag de bal lands de doelman van BAS in het doel zag verdwijnen. Dit betekende een hele mooie 3-4 overwinning voor de boys. Ik als trainer ben enorm trots op ze, want ze trainen hard en ze doen iedere wedstrijd enorm hun best. Op naar de volgende wedstrijd…….

Laatste nieuws