Nieuws

ANOVA Kappers bordsponsor bij ESC!

Bij Anova Kappers aan de Bloemstraat 34 in Elburg is iedereen welkom! Dames, heren, kinderen, jong of oud. Bij Anova Kappers kun je terecht voor een onopvallende verandering, een ontspannende gezichtsbehandeling maar ook voor een complete metamorfose.

Op vertoon van je ledenpas van ESC krijg je 10% korting* op alle behandelingen en verzorgingsproducten…iedereen staat straks goed gekapt en aerodynamisch op het veld of langs de lijn!!

De kapsters bij Anova Kappers zijn enthousiast, creatief en leveren topkwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Zij werken met en zonder afspraak, en zijn maandag t/m zaterdag open. Voor meer informatie of het maken van een afspraak : 0525-750355 / www.anovakappers.nl / Facebook: www.facebook.com/anovakappers

*niet i.c.m. andere aanbiedingen.

Laatste nieuws