Nieuws

Veldkamp klusbedrijf en Veldkamp timmerwerken zijn twee nieuwe bordsponsoren bij ESC

De twee neven Jeroen en Matthias Veldkamp beide ZZP’ers hebben deze week hun steun aan ESC gegeven. Jeroen met J. Veldkamp klusbedrijf uit Elburg en Mathias met M. Veldkamp Timmerwerken uit Oosterwolde zijn beiden reclamebordsponsoren geworden bij ESC. De twee neven hebben de borden officieel overhandigd op het sportpark in Elburg. Sponsorcommissielid Wim de Vries bedankte de nieuwe bordsponsoren heel hartelijk en overhandigde hen, als blijk van waardering een fleurig boeket bloemen.

Klusbedrijf J. Veldkamp uit Elburg is al meer dan 2 jaar actief in timmerwerk, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Jeroen Veldkamp die in 2014 zijn eigen onderneming startte, was voor de realisatie van z’n eigen onderneming jarenlang actief in de bouwwereld. In deze korte periode is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijke onderneming, die zowel grote en kleine bouwprojecten realiseert door heel Nederland. Naast de hoofdwerkzaamheden van Klusbedrijf J. Veldkamp, levert het bedrijf ook op maat gemaakte keukens, tuinhuisjes en veranda’s.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Klusbedrijf J. Veldkamp? Neem contact op met info@veldkampklusbedrijf.nl of bel 06-20417662.

Klusbedrijf Veldkamp

IJsselmeerweg 28

8081 KG Elburg

Timmerwerken M. Veldkamp uit Oosterwolde is in 2015 gestart met zijn eigen onderneming. Na jaren bij een bouwonderneming te hebben gewerkt, besloot hij om voor zichzelf te beginnen in de timmerwerken. Naast zijn eigen grote en kleine bouwprojecten wordt M. Veldkamp Timmerwerken ook ingehuurd door gerenommeerde bouwondernemingen op de Noord Veluwe. De specialiteit ligt in nieuw- en renovatiebouw en het werk wordt vakkundig uitgevoerd door Timmerwerken M. Veldkamp.

Voor al uw timmerwerken kunt u contact opnemen met:

M. Veldkamp Timmerwerken

Oostendorperstraatweg 38

8097 PM Oosterwolde (Gld)

T: 06 – 576 57 172

E: mveldkamp92@gmail.com

Laatste nieuws