Nieuws

Elburger Sportclub op bezoek bij WZC Wapenveld.

In de eerste in een serie van drie achtereenvolgende uitwedstrijden bindt Elburger Sportclub a.s. zaterdag de strijd aan tegen WZC Wapenveld.
De laatste keer dat deze confrontatie op de kalender stond is al weer bijna dertig jaar geleden; n.l. in het seizoen 1987-’88. Daarna verloren de twee opponenten elkaar uit het oog en acteerde WZC afwisselend in de 3 en 4e klasse. Ten opzichte van vorig seizoen, toen de ploeg van Eddy Zwijnenberg nota bene pas via promotie/degradatiewedstrijden het 3e klasserschap veilig wist te stellen, ziet het er dit voetbaljaar een stuk rooskleuriger uit voor de Wapenvelders. De goede resultaten van de laatste weken leken zelfs een top vijf notering op te gaan leveren, maar door het recente verlies (1-3) tegen Olympia moest (voorlopig) even pas op de plaats worden gemaakt. De komende wedstrijd op vertrouwde bodem zou een goede gelegenheid kunnen bieden om de draad weer op te pakken, waarbij ook revanchegevoelens zullen meespreken na de destijds in Elburg geleden 3-0 nederlaag.
De volgelingen van Remon van Schoonhoven zijn aan een sterke reeks bezig hebben nog steeds goede vooruitzichten op een (vervangende) periode-titel. De jacht op DSV ’61, dat met twee punten voorsprong momenteel de belangrijke derde plaats inneemt, gaat daarbij onverminderd door.
Het duel op sportpark Monnikenbos, Zandbergen 4 te Wapenveld begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter de heer D.J. Funcke uit Arnhem.

Laatste nieuws