Nieuws

Elburger Sportclub opnieuw naar Hattem.

Een korte maar hevige sneeuwbui was er zaterdag 11 februari j.l. de oorzaak van dat de wedstrijd Hatto Heim- Elburger Sportclub al na amper zes minuten spelen een zeer vroegtijdig einde kende. In een mum van tijd had het speelveld in Hattem meer weg van een toendra en was van normaal voetbal vrijwel geen sprake meer en waren de lijnen bovendien niet meer te onderscheiden. A.s. zaterdag staat de wedstrijd, in z’n geheel, opnieuw op de kalender.
Hatto Heim kende een veelbelovende competitiestart en had na acht wedstrijden evenveel punten (19) verzameld als SVI waardoor de 1e periode-titel binnen handbereik leek. Het doelsaldo viel echter uit in het voordeel van de kampioenskandidaat uit Zwolle. Nadien kwam er behoorlijk de klad in bij de Hattemers, die uit de dertien daarna gespeelde wedstrijden slechts acht punten behaalden. De formatie van Erwin Brem moet de resterende vijf duels nog volop aan de bak om de maalstroom van de na-competitie te ontlopen.

Voor Elburger Sportclub ziet de wereld er momenteel een stuk zonniger uit. Na de recente 2-0 overwinning op WZC Wapenveld en het verlies van DSV ’61 bezet de formatie van Remon van Schoonhoven de belangrijke derde plaats. Een hoopvolle positie voor de blauw-witten die tot nu toe dit jaar op 18 febr. j.l. de enige nederlaag leden tegen runner-up Oene. Deze ploeg gaat momenteel ook aan de leiding in de strijd om de 3e periode-titel, waarin de Elburgers de tweede plaats innemen. Uiteenlopende belangen derhalve voor de twee opponenten, die in de eerste wedstrijd in Elburg tot een puntendeling (1-1) kwamen.
Het duel op sportpark Het Achterveen aan de Konijnenbergerweg begint om 14.30 uur en scheidsrechter is de heer M.A. Molenmaker.

Laatste nieuws