Nieuws

Abderazak Doufikar nieuwe trainer ESC JO 17/1

Het (voetbal)bestuur van ESC is verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van het seizoen 2017-2018 Abderazak Doufikar is benoemd als nieuwe trainer van ESC JO17/1. De 56-jarige trainer is afkomstig uit Lelystad en is een telg uit de bekende ‘Doufikar-familie’. Het was Abderazak, en niet broer Aziz, die als eerste Marokkaanse profvoetballer bij Ajax zijn debuut maakte in de Eredivisie. Daarnaast heeft hij vele jaren als profvoetballer in Portugal gespeeld. Als trainer is hij onder meer werkzaam geweest bij SV Lelystad, VSCO en WHC. In het dagelijks leven is Doufikar actief als jongerenwerker bij de gemeente Lelystad. Het bestuur is content met zijn benoeming en heet hem van harte welkom binnen onze vereniging.

Namens bestuur Elburger SC,
Harrald Kroeze

Laatste nieuws