Nieuws

Van der Laan notariaat & mediation

In de voormalige pastorie te Oldebroek is Van der Laan notariaat & mediation gevestigd. Het statige pand is geen afspiegeling van de bedrijfsambiance. ,,In tegendeel zelfs,” benadrukt notaris mr. Carola van der Laan. ,,Wij zijn een laagdrempelig kantoor, dat wars is van het nogal ‘afstandelijke’ imago dat de notaris doorgaans heeft. Als notariaat willen wij juist tussen de mensen staan. Wij zoeken de mensen op, hebben aandacht en tijd voor onze cliënt. Juist die betrokkenheid maakt mijn vak zo mooi.” Met haar team verleent Carola Van der Laan alle voorkomende notariële diensten aan ondernemers, particulieren en overheid.
Om het open en toegankelijke karakter van het kantoor te benadrukken, biedt Van der Laan notariaat & mediation wekelijks een gratis en geheel vrijblijvend inloopspreekuur. ,,Ons doel is het bieden van rechtszekerheid op een dusdanige manier dat de mensen zich bij ons thuis voelen. U bent welkom met alle voorkomende vragen, maar u mag ook gewoon komen kennismaken.”
Van der Laan notariaat & mediation, Zuiderzeestraatweg 117, Oldebroek. Info: 0525- 633818/ www.vanderlaannotariaat.nl

Laatste nieuws