Nieuws

Wijziging aanvangstijdstip Elburger SC-VSCO’61

Op verzoek van VSCO’61 zal de wedstrijd Elburger SC-VSCO’61 op zaterdag 29 april a.s. op een later tijdstip worden gespeeld. Vanwege droeve omstandigheden hebben een aantal spelers van VSCO’61 op desbetreffende zaterdag in de middag andere verplichtingen. Met het oorspronkelijke tijdstip van 14.30 uur hadden deze spelers een keuze moeten maken. Vanzelfsprekend werken de Elburgers graag mee aan dit verzoek en derhalve is het aanvangstijdstip van de wedstrijd Elburger SC -VSCO’61 verplaatst naar 17.30 uur. Na afloop van de wedstrijd is het dan alsnog partytime in de kantine van de Elburger SC m.m.v. zanger Dennis Wiltink en DJ Miquel. Voor beide activiteiten is iedereen van harte welkom.
Namens bestuur Elburger SC, Harrald Kroeze

Laatste nieuws