Nieuws

Nederlaag met opgeheven hoofd voor de Tijgers van JO9-4

Gisteren stond er een wedstrijd op het programma thuis tegen ASVD JO9-4. Dit is de trotse koploper in onze competitie. Met een aantal spelers op vakantie, mochten de volgende 7 spelers van ons gaan aantreden: Ruben Rietveld, Wessel Balk, Sil Vos, Ruben Zoet, Denley van Aken, Vince Hoekert en Luuk Zwep.

We begonnen niet echt goed aan de wedstrijd, maar dat kwam omdat de jongens onder de indruk waren van ASVD. Maar gaandeweg van de 1ste helft gingen we steeds beter voetballen. Iedereen werkte keihard en ASVD kreeg eigenlijk nooit echt de kans om een doelpunt te maken. Want de verdediging stond echt enorm goed onder de bezielende leiding van Ruben Rietveld, Wessel Balk en de uitblinkende Sil Vos. Dit was echt enorm mooi om te zien. En zoals gezegd kregen we steeds meer grip op de wedstrijd, maar tot echte grote kansen kwam dit ook niet.

Ineens kwam de bal bij een speler van ASVD voor de voeten en deze schoot de bal onhoudbaar bovenin de kruising van een grote afstand. Ondanks het harde werk, stonden de tijgers dus toch met 0-1 achter.

Maar de hoofden gingen niet naar beneden en de boys deden er nog een schepje bovenop. En met goed samenspel van de boys, kregen we nu toch wat kansjes. Helaas werden deze niet benut, waarna we de rust in gingen met een 0-1 achterstand.

Iedereen was positief en enorm trots op elkaar, dus we spraken af om de 2de helft zo door te gaan. Nu kwamen er wat kleine kansjes voor Ruben Zoet, Luuk Zwep en Denley van Aken. Maar deze werden helaas niet gescoord. Zoals gezegd, haden we precies 7 spelers, dus de vermoeidheid sloeg toch toe. Iedereen had zo enorm hard gewerkt, dat we uiteindelijk de wedstrijd toch met 0-3 verloren. Op basis van het vertoonde spel en inzet, hadden de tijgers zeker wel meer verdiend. Alleen al hierom mogen we enorm trots zijn, want ze hebben de ongeslagen koploper enorm veel tegengas gegeven. Dit hadden ze van ASVD zeker niet verwacht en dus kregen we de grote complimenten ook van deze tegenstander. Volgende week mogen we de uitwedstrijd gaan spelen in Zwolle tegen CSV. Hopelijk kunnen we hier weer een goede wedstrijd spelen, waarin plezier en mooi voetbal omgezet kan worden in resultaat. Graag tot ziens.

Laatste nieuws