Nieuws

Opbrengst verloting Homeride  € 500,-. !

De opbrengst van de lotenverkoop, voorafgaande aan de wedstrijd ESC-VSCO ’61, j.l. zaterdag,  heeft het fraaie bedrag van € 500,-. (afgerond)  opgebracht.Het doel waarvoor deze verloting, die werd georganiseerd door de supportersver. Blauw-Wit, is bestemd voor Homeride. Dit is een uniek wielerevenement dat op 24 en 25 juni a.s. voor de zevende keer plaats vindt met start en finish in Utrecht.

Hieraan nemen 75 teams deel w.o.  een team, genaamd Milla’s Friends,  uit onze omgeving met o.a. ESC-er Gert de Groot, Dennis Koops (van rijwielhandel Koops) en burgemeester Adriaan Hoogendoorn van Oldebroek.

Team Milla’s Friends is  ontstaan door een hechte groep vriendengroep rondom Milla en haar ouders.

Milla was het dochtertje van Dennis en Annemieke Koops, die enkele jaren geleden kort na de geboorte is overleden aan een hersentumor.

Homeride is een initiatief van het Ronald McDonald kinderfonds die met de opbrengst van alle gelden de ouders kosteloos dichtbij hun zieke kinderen kunnen laten verblijven in één  van de vele Ronald McDonaldhuizen. Dennis en Annemieke hebben destijds veel tijd doorgebracht in één van die tehuizen.

De organisatie wil iedereen hartelijk bedanken voor de vrijgevigheid.

Laatste nieuws