Nieuws

Schildersbedrijf Keijzer nieuwe shirtsponsor ESC 6

ESC 6 kan nu al terugkijken naar een goed seizoen. Niet alleen vanwege een plek in de top 3 in de 6de klasse, maar ook dankzij een nieuwe sponsor. ESC 6 heeft namelijk dit seizoen een nieuwe shirtsponsor. Deze nieuwe sponsor is Schildersbedrijf Keijzer. Schildersbedrijf Keijzer is in de jaren ‘80 opgericht door Leen Keijzer. Bij Schildersbedrijf Keijzer staan vakmanschap, passie en een goede service voor op.

Bent u op zoek naar een goede schilder in de omgeving van Elburg? Dan bent u bij Schildersbedrijf Keijzer op het juiste adres. Zij realiseren voor u schilder- en onderhoudswerkzaamheden aan huis. Het bedrijf is gevestigd aan de Weidevogellaan 34 in Elburg. Voor afspraken kunt u bellen naar: 0525- 68 10 94

Schildersbedrijf Keijzer houdt zich voornamelijk bezig met:

• Binnenschilderwerk
• Buitenschilderwerk
• Sauzen

Leen Keijzer is geen onbekende bij Elburger Sport Club. Leen heeft in het verleden al meerdere jeugdelftallen gesponsord. En dit seizoen heeft hij nieuwe shirtjes aangeboden aan het seniorenelftal van Pieter Nagelhout. Als teken van dank en waardering werd aan Leen Keijzer een mooie bos bloemen overhandigd namens de aanvoerder van ESC 6.

Laatste nieuws