Nieuws

Laatste uitwedstrijd voor Elburger Sportclub

Na de nederlaag van j.l. zaterdag zijn de kansen op een (vervangende) periode-titel voor Elburger Sportclub zo goed als verkeken.
DSV ’61 en Oene zijn hierdoor nu vrijwel zeker van deelname aan de na-competitie. Hierbij zal zich ook de ploeg voegen die uiteindelijk als tweede eindigt; VSCO ’61 of SVI.
Voordat volgende week, op de slotdag van het reguliere voetbalseizoen, de Zwolse formatie op bezoek komt in Elburg, staat eerst de laatste uitwedstrijd op het programma en gaan de blauw-witten a.s. zaterdag op bezoek bij VEVO in Veessen.
VEVO, met drie senioren-teams, de kleinste vereniging in de 3e klasse C, schreef afgelopen seizoen geschiedenis. Voor het eerst sinds de oprichting (30 juni 1950) slaagde men er in via een succesvolle na-competitie te promoveren naar deze klasse.
Met het huidige puntentotaal van 31 is de formatie van trainer Alex Hengeveld echter nog niet zeker van de gewenste handhaving. Een mogelijke vervelende 11e of 12e positie aan het eind van de rit zou een onaangenaam vervolg van de competitie betekenen en het verblijf in deze klasse zelfs tot één jaar beperkt kunnen blijven.
De thuisclub, die afgelopen zaterdag met 2-0 verloor van Sportclub Teuge, zal op vertrouwd terrein dan ook alles in het werk stellen om aan dit duel één of meer punten over te houden. Dat het op sportpark De Noord kan spoken ondervond s.v. ’t Harde enkele weken geleden dat met 0-0 gelijk speelde. De Elburgers zullen dan ook zo-wie-zo op een warm onthaal kunnen rekenen.
De wedstrijd op het sportpark aan de Enkweg in Veessen begint m 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsechter Steve Oosterkamp uit Dalfsen.

Laatste nieuws