Nieuws

Enig herstel voor de Tijgers van JO9-4

Nadat we vorige week verloren, ondanks een hele goede wedstrijd tegen de koploper, mochten we vandaag aantreden tegen CSVJO9-15.
U leest het goed, CSV heeft in totaal 17 JO9 teams. CSV staat momenteel onderaan, maar de laatste werdstrijden werd er met minder grote cijfers verloren. Dus de tijgers waren gewaarschuwd. De volgende spelers mochten het gaan doen vandaag: Ruben Rietveld, Wessel Balk, Sil Vos, Denley v Aken, Lars Bovendorp, Vince Hoekert, Luuk Zwep en Ruben Zoet.
Nadat een aantal spelers genoten hadden van de vakantie en er dus niet of nauwelijks getraind was, moesten we vandaag weer vol aan de bak. De vele aanwezige supporters hadden flink wat euro’s betaald om dit spektakel te mogen bekijken. We spraken af om met enorm veel plezier, maar met een onverzettelijkheid van een tank te gaan beginnen. Maar ondanks alle goede bedoelingen was het CSV die op een 1-0 voorsprong kwam. Maar de tijgers zijn niet alleen voetballend beter geworden, maar zeker ook mentaal. De koppies gingen omhoog en er ging nog een schepje erbovenop. Na goed doorzetten van een aantal spelers, was het Lars Bovendorp die de dikverdiende 1-1 liet aantekenen. Hierna waren wij even de bovenliggende partij en was het Denley v Aken die ons op een 1-2 voorsprong zette. Ondanks de vele mogelijkheden en het goede keeperswerk van de doelman van CSV, werd de voorsprong niet verder vergroot. Sterker nog, door onoplettendheid bij ons, was het CSV die op een 2-2 stand wist te komen. Dit was tevens de ruststand. In de rust werden er positieve woorden gesproken en gaven de spelers zelf aan, dat deze wedstrijd wel gewonnen zou kunnen worden. Verdedigend stonden we in de 2de helft helaas niet goed en door een foutje achterin was het CSV die ongehinderd de 3-2 kon maken. Maar zoals gezegd, de spelers zijn ook mentaal enorm gegroeid en wederom knokten ze zich weer terug in de wedstrijd. Ditmaal was het Vince Hoekert die de gelijkmaker liet aantekenen, waardoor de stand dus 3-3 stond. Ook nu kregen we een aantal kansen, maar ook CSV kreeg een aantal zeer goede mogelijkheden. Ditmaal stonden de paal, Ruben Rietveld en Denley v Aken een doelpunt van CSV in de weg. Iedereen werkte keihard en deed zijn best, maar toch leek CSV er met de winst vandoor te gaan, doordat ze 5 minuten voor tijd de 4-3 toch nog wisten te scoren. Hierna werd het alles of niet voor de Tijgers van ESC. En nog 1x gingen alle zeilen bij en gingen de schouders eronder. En wat niemand meer op durfde te hopen gebeurde toch, want het was op aangeven van Lars Bovendorp dat Luuk Zwep de 4-4 tegen de touwen aan wist te schieten. De aftrap werd niet meer gedaan en de tijgers namen een zeer zwaar bevochten punt mee terug naar het vissersstadje Elburg. Hier mogen we dus wederom enorm trots op zijn. Volgende week de laatste wedstrijd voor de Tijger van ESC JO9-4.

Laatste nieuws