Nieuws

JO13-1 KAMPIOEN

Door de laatste wedstrijd met 3-1 te winnen bij IJVV, werden de boys van D1 kampioen in de 1e klasse met gevolg een schitterende promotie naar de Hoofdklasse. Tijdens het seizoen werden gerenommeerde teams als  Hattem, Go Ahead Kampen, IJVV en Dos kampen verslagen maar ook de buurtverenigingen WHC, VSCO, Owios en ‘t Harde  moesten het onderspit delven. Na een stroeve start van het seizoen- de 1stewedstrijd werd gelijk gespeeld en de 2e werd verloren– kregen de boys van trainer Evert Duin het ritme te pakken en volgden een reeks van mooie overwinningen. Het spel werd flitsender en het teamgevoel groeide.

De eerste jaars hadden hun draai gevonden en speelden moeiteloos mee.  Naaste concurrent Hattem werd door een geweldige teamspirit verslagen en het kampioensgevoel groeide. Stiekem werd al aan die glimmende kampioensschaal gedacht. Echter de laatste wedstrijden zouden nog zware potjes worden. Concurrent Hattem stond nog steeds op 2 punten. Maar onze boys gaven geen krimp. De tegenstanders probeerden het fysiek, soms tegen het gemene aan, dan weer zwaar verdedigend maar al deze veldslagen werden gewonnen en het kampioenschap werd terecht binnen gehaald.

Een geweldig resultaat van de afscheidnemende Evert, ( volgens seizoen trainer van het 2de), zijn assistenten Raoul, René, “grens” Gerrald en natuurlijk de toppers van D1.

Jongens, proficiat

Laatste nieuws