Nieuws

Seizoen ESC JO11-2 eindigt in stijl

ESC JO11-2 heeft de voorjaarscompetitie in stijl afgesloten met twee ruime overwinningen. Op maandag jl werd het inhaalduel tegen laagvlieger BAS JO11-2 met 11-1 gewonnen en ook IJVV moest er zaterdag aan geloven en weer ging dat gepaard met dubbele cijfers: 10-1. Een keurige tweede plaats met 28 punten uit 11 wedstrijden, slechts één puntje achter kampioen Go Ahead Kampen JO11-2 is het het uiteindelijke resultaat. Eén nederlaag(tegen de kampioen) en één gelijkspel en maar liefst 9 overwinningen laten zien, dat de Elburgers tijdens het seizoen gegroeid zijn. Men is bereid voor elkaar door het vuur te gaan, de trainingsopkomst (en uiteraard ook tijdens de wedstrijden ) is altijd 100% bij JO11-2 en de jongens gunnen het elkaar om een doelpunt te maken. In de laatste drie wedstrijden (6-1, 11-1 en 10-1!) hebben alle acht veldspelers minimaal twee keer gescoord.

Met Sven als solide sluitpost en een oerdegelijke verdediging met Bram, Lorenzo en Björn was er voor menig tegenstander geen doorkomen aan. Op het middenveld wordt de vijand al opgejaagd door Jesse, Abdallah, Andy en de watervlugge Reinier en in de spits staat Morris zijn mannetje voor de kaatsballen en de echte spitsengoals.

Kortom een leuk team, dat steeds beter is gaan voetballen en veel plezier met elkaar heeft beleefd en niet onbelangrijk: op het juiste competitieniveau heeft gespeeld. De beide trainers Gerwin Prophitius en Aart van Triest hebben een puike prestatie geleverd door er een goed voetballend vriendenteam van te maken. En dat is met negen 10-jarigen een hele opgave en is iets waar we met zijn allen heel trots op zijn. Grote klasse, mannen.

JO11-2 gaat het seizoen afsluiten met twee toernooien bij OWIOS en DOS Kampen en dan waaieren de jongens uit over verschillende teams van ESC in het seizoen 2017/2018, maar dit seizoen zullen de boys zich altijd blijven herinneren en dat pakt niemand ze meer af.

Laatste nieuws