Nieuws

Simon van Broekhuijsen vrijwilliger van het jaar  

Het luide applaus dat halverwege de j.l. vrijdag gehouden vrijwilligersavond opklonk in de kantine had duidelijk zijn reden.

Zojuist had voorzitter Gert van Norel n.l. de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt en dit keer was het Simon van Broekhuijsen die deze eervolle benoeming ten deel viel. Een zeer terechte uitverkiezing voor de in het westen van het land opgegroeide Van Broekhuijsen die echter al lang inge(el)burgerd is op de Veluwe. Werkzaam als conciërge op  school voor langdurige zieken kinderen en meervoudig gehandicapt, is hij  bijna  dagelijks  te vinden op het sportpark en voelt zich  nauw betrokken bij de club.  Dit komt  mede doordat  zijn vier zonen in de diverse teams de blauw-witte kleuren verdedigen. De aimabele Van Broekhuijsen maakt zich niet alleen als trainer van een aantal lagere junioren/pupillen-teams   verdienstelijk, maar fungeert bovendien als trainer /coach en is ook niet te beroerd om zaterdags één of soms meerdere wedstrijdjes te coachen.  Als er daarna nog tijd over is speelt hij graag een “potje” met zijn leeftijdsgenoten in het 7e elftal.

Op deze goed bezochte vrijwilligersavond werd ook afscheid genomen van een aantal functionarissen. De aanwezige Chris Kroon en Ali van de Pol werden door de voorzitter bedankt voor hun bewezen diensten en kregen naast een dinerbon ook een fraai boeket bloemen aangeboden.

Ook  Kristel ten Have, Harro Franken, Bertjan Kragt, Aart Klein en Gerjan Kruithof, die overigens niet aanwezig waren of konden zijn, stoppen met hun activiteiten van de diverse functies bij de club. Evenals het eerder  genoemde  tweetal  verlaten ook deze vijf  de club via de voordeur, zoals de voorzitter dat positief bedoelde, en kunnen ook een boeket bloemen en een dinerbon tegemoet zien.

Tussen de bedrijven door werd er ook een z.g.n. muzikale bingo gespeeld. Een spel waarbij de deelnemers aan de hand van een lijst van 90 populaire liedjes, variërend van André Hazes tot Rolling Stones die de ten gehore gebrachte nummers moesten aankruisen op hun kaartje. Miguel Ponstein, Geke van de Leur en Gaby Knul kregen niet alleen de goede kaartjes in handen  maar hadden daarnaast  ook de nodige muziekkennis. Dj “Ossie”, beter bekend als Oscar Duin,  presenteerde dit item.

Nadat de voorzitter eerder op de avond de vrijwilligers in een kort woordje had bedankt voor hun inzet, opoffering en betrokkenheid bij de club, werd er onder het genot van een drankje en een hapje  nog enige tijd gezellig nagekletst.

 

Laatste nieuws