Nieuws

Pinkstermarkt Elburg maandag 5 juni

In de historische vesting van Elburg en langs de haven wordt op tweede pinksterdag voor de 7e keer een grote pinkstermarkt gehouden, er zullen ongeveer 150 kramen geplaatst worden. Naast handelaren met een brede variatie aan artikelen, wordt er ook altijd gezorgd voor diverse versnaperingen en de meeste winkels zijn tweede Pinksterdag in Elburg geopend.

De organisatie is zoals voorgaande jaren in handen van de marktcommissie van de Elburger Sportclub, in samenwerking met supportersvereniging Blauw Wit.

Traditiegetrouw wordt de Pinkstermarkt gehouden op tweede Pinksterdag, in 2017 valt dit op maandag 5 juni. Ook zal een grote kleedjesmarkt niet ontbreken.

Tevens zullen Museum Elburg en Museum Sjoel op deze dag hun deuren openen voor het publiek, In de afgelopen jaren was de markt een groot succes met meer dan 20.000 bezoekers.

Bij mooi weer is het mogelijk om met een botter vanuit de haven een tochtje te maken op het Veluwemeer, en op de gezellige terrassen in Elburg bent u welkom voor een hapje en een drankje

Dus een goede reden om op pinkstermaandag naar Elburg te komen.

Laatste nieuws