Nieuws

Wierda en Partners Vermogensbeheer sponsort voetbalkooi ESC

Wierda en Partners Vermogensbeheer sponsort voetbalkooi voor de jeugd op Bode Sportpark in Elburg.

Tijdens het voetbalseizoen 2016/2017 werd het initiatief genomen om geld in te zamelen voor de aanleg van een voetbalkooi op het Burgemeester Bode Sportpark. Dit initiatief is genomen om de jeugd van de Elburger Sport Club tegemoet te komen en zodoende te stimuleren om deze fantastische sport te blijven beoefenen.

Al vrij snel werd duidelijk dat enkele sponsoren positief gestemd waren om de voetbalkooi te realiseren. Zodoende werd het bedrijf Wierda en Partners Vermogensbeheer bereid gevonden om de voetbalkooi te sponsoren. Op dinsdagavond 30 mei 2017 heeft Edwin Wierda namens het bedrijf Wierda en Partners Vermogensbeheer het sponsorcontract ondertekend
, namens ESC ondertekenden Mark J. en Raoul Jessurun de initiatiefnemers van dit mooie plan. Vermogensbeheer is een beleggingsbedrijf pur sang. Zo spreekt Edwin Wierda elke maand met Harry Mens in het programma Businessclass op RTL 7 over de ontwikkelingen op de beurs.

Dankzij de sponsoring van Wierda en Partners Vermogensbeheer kan in de zomerstop begonnen worden met de aanleg van de voetbalkooi.
De verwachting is dat de voetbalkooi bij het begin van het komende voetbalseizoen geopend kan worden. De voetbalkooi gaat komen tussen de tribune langs het hoofdveld en het jeugdhonk Escape van Stichting Wiel.

Laatste nieuws