Nieuws

Businessclub sluit seizoen in stijl af

Elburg. Woensdag 14 juni was de laatste activiteit van dit seizoen van de Businessclub van de Elburger Sportclub. Die avond vond weer de jaarlijkse strijd om de felbegeerde penaltybokaal plaats. Zoals altijd was er voor de dames een ´partner´programma. Na het welkomstwoord van voorzitter Jurrie Roossien stonden zo´n 20 mannen klaar om ieder 6 penalty’s af te vuren op Kevin Struik, de doelman van de hoofdmacht van ESC. Daarna werd het vizier van de heren getest door 3 schoten af te vuren om te trachten de lat of een paal van het doel te raken. Peter Sjerp en Hendri Hofmeijer waren tot op het bot gemotiveerd om de bokaal voor de derde keer te winnen. Maar nadat arbiter Joop Petersen de balans had opgemaakt bleek dat Christiaan van Olst van Pruis Schilderwerken voor de tweede keer overtuigend winnaar van deze avond was.

De dames waren erg in hun sas met het programma dat zij voorgeschoteld kregen door organisatoren Maggie  Verweij en Gerlinda Visser. Een visagiste en schoonheidsspecialiste waren uitgenodigd om de dames nog mooier te maken dan ze van nature al zijn. Het resultaat werd vervolgens vastgelegd in een fotoshoot, uiteraard met partner. Tijdens het partnerprogramma konden de dames genieten van heerlijke lekkernijen van Hay Catering. Lusine Grigoryan tekende voor deze creatieve foto´s.

Na afloop werd de sponsoren met hun partners een voortreffelijk buffet voorgeschoteld, dit keer weer tiptop verzorgd door Restaurant & Partycentrum de Haas.

Laatste nieuws