Nieuws

Belangrijke informatie nieuwe voetbal wedstrijdzaken-app

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Via de oude manier op de pc kan dit straks niet meer. Onderstaande instructiefilmpjes helpen leiders, scheidsrechters en spelers bij het invullen van het wedstrijdformulier. Zowel leiders als spelers kunnen straks zelf hun wedstrijdformulier invullen via de app. 
 
Voor JO9 en JO11 blijft het tot nadere orde nog op de oude manier gaan. De verwachting is dat deze teams met de winterstop ook overgaan naar de wedstrijdzaken-app.
 
App downloaden
De nieuwe app is te downloaden in de app-store (iPhone en iPad) en google play (android). De naam van de app is wedstrijdzaken. Vervolgens kun je je aanmelden bij de app. 
 
Aanmelden app
Om je aan te melden in de app moet je emailadres bekend zijn bij de ledenadministratie van ESC. Alleen als die match wordt gemaakt dan kun je worden aangemeld. Het kan voorkomen dat je emailadres niet of niet juist bekend is bij de ledenadministratie. In dat geval kun je dit melden via ledenadministratie@elburgersc.nl . 
Om klaar te zijn voor het aankomende seizoen is het verzoek aan alle leiders/scheidsrechters/wedstrijdsecretarissen en overige betrokkenen de app te downloaden en te testen of ze kunnen inloggen.
 
Aanpassen NAW-gegevens
Leden kunnen voortaan ook via de wedstrijdzaken-app hun NAW-gegevens aanpassen. Dit wordt dan automatisch aangepast in de ledenadministratie van ESC en de KNVB. 
 
Spelerspassen
De fysieke spelerspassen komen met ingang van het nieuwe seizoen ook te vervallen. Deze komen ook digitaal in de nieuwe app te staan. Leden kunnen zelf via de app hun meeste actuele foto (selfie) plaatsen op de app. Daarnaast zijn alle spelers speelgerechtigd die zich kunnen identificeren via een geldig ID-bewijs
 
Voetbal.nl app
De huidige voetbal.nl app wordt ook geheel vernieuwd en sluit straks naadloos aan bij de voetbalzaken app. 
 
Hieronder enkele instructiefilmpjes van het nieuwe gebruik van de app.
 
Meer informatie over de app en handleidingen kun je vinden op: http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal
 
Instructiefilm wedstrijdverloop
https://youtu.be/TQNnpBZSyK8
 
Spelersopgaaf door speler/leiders
https://youtu.be/DTd1ca6F-tM
 
instructiefilm Spelerspascontrole door scheidsrechter
https://youtu.be/T5Zuqzlfca4

Laatste nieuws