Nieuws

Danny Bovendorp en Luca v/d Hulst (ESC 15-1) spelen tegen de profs!

Dit weekend wordt in Hulshorst het internationale O14 toernooi gespeeld. Hier doet ook een regioteam aan mee met spelers van omringende verenigingen in de categorie O15, VVOG / ESC / VV Hierden / DSV ‘ 61 / SV ‘t Harde / VV Elspeet / VV Nunspeet en VV Hulshorst leveren de spelers. Voor ESC waren Danny Bovendorp en Luca v/d Hulst aangewezen. Zij mochten vrijdag de strijd aangaan tegen Odense BK (0-1) en AZ (1-1). Vandaag werd gespeeld tegen Bayer Leverkusen (0-2) en er werd in de laatste minuut met 0-1 verloren van Vitesse. Er werd dus 1 puntje gehaald uit de 4 poule wedstrijden wat betekend dat er later vandaag om de 9e plaats wordt gestreden tegen Wisla Krakow uit Polen. Een mooie ervaring voor de spelers van het regioteam, volgende week zijn de tegenstander weer van een ander kaliber.

Laatste nieuws