Nieuws

Eerste wedstrijd voor JO8-2

Zaterdag 2 september was de eerste officiële wedstrijd van JO8-2. Een team dat bestaat uit allemaal spelertjes die van de voetbalschool komen. Na een paar trainingen en een oefenwedstrijdje tegen JO8-1 was het eindelijk zover om de 1e wedstrijd van het seizoen te spelen. Om 10.00 was de aftrap tegen ASV Dronten JO8-5.

Onder prachtige weersomstandigheden was het de tegenstander die de 1-0 maakte. Gelukkig was het Julian die daarna zorgde voor de 1-1. Het spel ging lekker op en neer en de spelers genoten zichtbaar van de wedstrijd. Er was strijd, samenspel en plezier. Helaas voor ons liep Dronten iets van ons weg en stonden we inmiddels achter met 4-1. Gelukkig kon Thijs nog wat terug doen en scoorde met een mooi schot de 2-4. Dit was tevens de einduitslag. Goed gedaan jongens! Op naar de volgende wedstrijd thuis tegen OWIOS JO8-2.

Laatste nieuws