Trekkinguitslag 75-jarig jubileumverloting bekend Sluiten x Bekijk uitslag

Nieuws

Elburger SC niet verder dan 0-0

Elburger Sportclub heeft in de eerste wedstrijd om de KNVB-distrtictsbeker een matige indruk achtergelaten. Tegen de bezoekende  4e klasser v.v. Kampen kwamen de blauw-witten niet verder dan een bloedeloze 0-0.

Gedurende vrijwel de gehele wedstrijd was de thuisclub de bovenliggende partij maar diverse kansen voor o.a. Wim de Vries, Ramon Flokstra en Bert-Jan Kragt werden helaas niet verzilverd.  Gebrek aan nauwkeurigheid en scherpte speelde de ploeg van Remon van Schoonhoven gedurende de gehele wedstrijd regelmatig parten.

Direct na de hervatting kregen de Elburgers opnieuw diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar men wist de vijandelijke muur  niet te slechten, waarbij ook de Kamper-doelman zich onderscheidde.  Bij één van de weinig spaarzame tegenstoten van de gasten  bleef doelman Kevin Struik met een uitstekende redding zijn tegenstander de baas.

De Elburgers probeerden vervolgens nog wel om de hatelijke nul van het scorebord te poetsen, maar  de aanvallen, die vaak via de linkervleugel liepen, leverden niet het gewenste resultaat op.

 

In de slotfase mocht de jeugdige  Donny Mulder nog even zijn opwachting maken.   Bij een eerdere invalbeurt, tijdens één van de wedstrijden om de Rabobank Veluwecup, had de jongeling al bewezen uit het goede hout te zijn gesneden.

 

Laatste nieuws